#громадськемісце В Оржицькій бібліотеці відкрилася полиця німецької літератури #полтава #poltava

В Оржицькій бібліотеці відкрилася полиця німецької літератури

КЗ “Публічна бібліотека” Оржицької селищної ради отримала важливе поповнення: у рамках масштабного проєкту «Обмін між німецькою та українською книжковою та літературною індустрією» бібліотека була обрана серед тисячі інших закладів і отримала комплект із 14 книг німецьких авторів українською мовою.

Про це повідомили в Оржицькій селищній раді

У читальному залі центральної бібліотеки громади розміщена спеціально оформлена полиця німецької літератури. Книги, надруковані на якісному папері з яскравими обкладинками та зручним шрифтом, приваблюють увагу та запрошують до читання.

Серед авторів, чиї твори тепер доступні для українських читачів, – видатні постаті, такі як Урсула Познанські, Ніно Харатішвілі, Юдіт Германн, Бертольд Брехт, Іммануїль Кант, Бернгард Шлінк, Іріс Ганіка, Альфред Деблін та Даніель Кельман. Ця колекція не лише розширює літературні горизонти, а й дає змогу краще зрозуміти культурну спадщину Німеччини.

Проєкт реалізується за підтримки Гете-Інституту, Німецької асоціації видавців та книгорозповсюджувачів, а також Українського інституту книги.

 


.wp-show-posts-columns#wpsp-1014722 {margin-left: -2em; }.wp-show-posts-columns#wpsp-1014722 .wp-show-posts-inner {margin: 0 0 2em 2em; }

ДЖЕРЕЛО