#громадськемісце На Полтавщині у приміщенні ТЦК виявили тіло чоловіка з ознаками самогубства #полтава #poltava

В одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов’язаних у Полтавській області виявили тіло чоловіка.

Подія сталася 21 жовтня, повідомили на сторінці Полтавського обласного ТЦК та СП у Facebook. 

Чоловіка до пункту збору доставила поліція, оскільки він перебував у розшуку. На місці він відмовився проходити ВЛК, тому склали акт відмови, йдеться у дописі. 

Торік чоловік вже був засуджений за статею “Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації” на 3 роки позбавлення волі зі звільненням від покарання з 1 роком випробувального терміну, який завершився у вересні цього року, повідомили в ТЦК.

Жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов’язаного не здійснювалося — він очікував на збірному пункті, доки будуть оформленні усі документи. За даним фактом правоохоронними органами порушено кримінальну справу. Для з’ясування всіх причин та обставини проводиться службове розслідування, — зазначили у дописі.

Як повідомив Суспільному речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв, за даним фактом розпочате провадження за частиною 1 статті 115 “Умисне вбивство”.

Запис На Полтавщині у приміщенні ТЦК виявили тіло чоловіка з ознаками самогубства спершу з’явиться на Bazarmedia.

ДЖЕРЕЛО