#громадськемісце Мережа мультимаркетів «Аврора», заснована в Полтаві, інвестує понад $60 млн в частково зруйнований склад під Києвом #полтава #poltava

09:57, Сьогодні

Надійне джерело

Мережа магазинів формату «One dollar store» «Аврора». Фото з відкритих джерел

Мережа магазинів формату «One dollar store» «Аврора». Фото з відкритих джерел

Мережа магазинів формату «One dollar store» «Аврора» планує вкласти $63 млн у відбудову частково зруйнованого логістичного комплексу, який раніше належав ТОВ «Вест Гейт Логістик» із групи Dragon Capital.

Про це повідомив Forbes Ukraine СEO «Аврори» Тарас Панасенко.

Зазначається, що відновлення кожного квадратного метра коштуватиме близько $700. За словами Панасенка, відбудувати першу чергу коштуватиме $28 млн, а другу — $35 млн, сукупно — близько $63 млн.

Він додав, що наразі відбуваються проєктні роботи, і відновлену першу чергу логістичного комплексу запустять в експлуатацію до кінця наступного року.

У матеріалі пояснюється, що ТОВ «Вигідна покупка», яка є оператором мережі мультимаркетів Аврора, 21 серпня завершило угоду з купівлі майнового комплексу, який раніше належав ТОВ «Вест Гейт Логістик» із групи Dragon Capital. Це логістичний комплекс West Gate Logistic під Києвом, що складався з двох будівель. Менша за площею працює, більша — зруйнована через бойові дії.

Комплекс, який став частиною власності Аврори, має земельну ділянку 14,4 га, складські та офісні будівлі (загальна площа близько 7 тис. м²), а також зруйноване приміщення 90 тис. м². За розмірами, це один із найбільших складських центрів у Київській області.

Як у серпні сказав Тарас Панасенко, цей об’єкт було обрано для придбання, бо він чудово підходить за розмірами та розташуванням, і у майбутньому дасть можливість більш оперативно та якісно доставляти товари до Києва та околиць.

Нагадаємо, міська влада Полтави перевірила готовність комунальних транспортів до зими, які щорічно перевозять понад 28 мільйонів пасажирів.

Стежте за усіма важливими новинами у нашому Telegram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

ДЖЕРЕЛО