#громадськемісце У Пирятині стартував всеукраїнський семінар з шкільних коворкінгів #полтава #poltava

В Пирятині стартував всеукраїнський семінар з шкільних коворкінгів

В Пирятині розпочався триденний науково-методичний семінар-тренінг, присвячений шкільним коворкінгам та їх функціонуванню в умовах війни. Захід, організований за підтримки Міністерства освіти і науки України, зібрав учасників з різних регіонів, зокрема Львівської, Київської, Хмельницької областей.

Про це повідомила Пирятинська міська рада

Пирятинський міський голова Андрій Сімонов у вітальному слові підкреслив, що освітні ініціативи, реалізовані за фінансової підтримки ЄС, є надзвичайно важливими для громади.

“Наш проєкт, який розпочався в складний час, продовжує розвиватися, і близько 70% фінансування спрямовано на проекти, що впливають на економіку”, — зазначив він.

У рамках проєкту “Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах” було відкрито п’ять коворкінгів, які надають учням можливості для навчання та саморозвитку. Ці простори функціонують на базі різних навчальних закладів і використовуються для майстер-класів, у яких беруть участь не лише школярі, але й дорослі та люди з особливими потребами.

Семінар став платформою для обміну досвідом та ідеями, які можуть сприяти розвитку освіти в Україні, зокрема в умовах війни.

 

 

фото: Пирятинська міська рада.


.wp-show-posts-columns#wpsp-1014722 {margin-left: -2em; }.wp-show-posts-columns#wpsp-1014722 .wp-show-posts-inner {margin: 0 0 2em 2em; }

ДЖЕРЕЛО